GGZ Heuvelrug

Je loopt vast. Je wilt verder, maar je weet niet hoe. Je merkt dat het allemaal niet meer zo soepel loopt, maar je kunt niet precies aangeven waar het aan ligt. Je wilt wel, maar het lukt niet. Gelukkig sta je niet alleen. GGZ Heuvelrug biedt hulp op professionele wijze.

 

GGZ-Heuvelrug is een kleinschalige instelling voor geestelijke gezondheidszorg, dicht tegen de gemeenschap aan. Wij hebben vestigingen in Driebergen-Rijsenburg, Zeist en Veenendaal. Bij ons krijg je hulp bij psychische vragen, problemen en aandoeningen. Daarbij werken wij nauw samen met jouw huisarts. Ons doel is om jou snel deskundige hulp te bieden, zodat je privé en zakelijk zo min mogelijk uitval hebt. Bij ons kun je terecht voor zorg in de vrijelijn, waarvoor geen verwijzing nodig is. Maar uiteraard bieden wij ook zorg in de verzekerde specialistische geestelijke gezondheidszorg. Ons team van psychotherapeuten, psychiaters, (klinisch- en GZ-)psychologen, orthopedagogen, (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen, office managers en andere ondersteunende medewerkers staat voor je klaar. Daarnaast vervullen wij een rol in het opleiden van professionals in hun opleiding tot o.a. gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Bij ons werken goed opgeleide professionals, die elk een eigen vakgebied hebben. Sommige therapeuten zijn daarnaast expert in hun eigen discipline, bijvoorbeeld doordat zij jarenlange ervaring hebben opgebouwd en daarnaast tevens doceren in het betreffende vakgebied. In principe word je altijd behandeld door een professional met een universitaire opleiding. Eventueel kun je ook kiezen voor behandeling door een expert. Hiervoor maken wij graag een behandelplan op maat. Kijk hier voor meer informatie.

Bij GGZ Heuvelrug staan we voor gepersonaliseerde GGZ. Wij besteden veel aandacht aan de relatie tussen therapeut en cliënt. Wij zijn van mening dat dit de enige manier is om de beste zorg te kunnen bieden. Wij richten ons niet alleen op het probleem waarvoor je je bij ons hebt aangemeld, maar ook op de therapeutische relatie tussen onze behandelaren en jou als cliënt. Niet achteraf met evaluatievragenlijsten, maar al bij de intake. Door kritisch te kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en karaktereigenschappen kunnen wij de behandelvorm kiezen die het beste bij jou past. Onderzoek heeft aangetoond dat een dergelijke aanpak de kans op positieve resultaten van de behandeling significant vergroot.

 

Bereikbaarheid

 

Internet: www.ggzheuvelrug.nl
E-mailadres: info@ggzheuvelrug.nl
Telefoon: 0343 – 522 667
Fax: 0343 – 522 607